Εταιρία

Η εταιρία skd Σιδηρόπουλος Δημήτριος είναι παρούσα στην αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού από το 1985. Κατά την περίοδο αυτή, βασιζόμενη στην εμπειρία που αποκτήθηκε με την πάροδο του χρόνου, ξεχώρισε για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού με αμεσότητα και ανθρωπιά.

Από την ίδρυση της εταιρίας μέχρι και σήμερα διαθέτουμε 2 καταστήματα και 2 αποθηκευτικούς χώρους επί της οδού Κων. Καραμανλή στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πάνω από 30 χρόνια έχει γίνει σημείο αναφοράς στον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού.

Το 2011 επενδύσαμε στην αγορά κτιρίου χιλίων πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται ο νέος μας εκθεσιακός χώρος.

Είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε οποιοδήποτε έργο, δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα, ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού από την έναρξη των δραστηριοτήτων μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Ποιότητα-Εμπιστοσύνη-Τιμή είναι το τρίπτυχο που έχει συμβάλλει στην επιτυχημένη πορεία μας ως σήμερα.

Συνεργαζόμαστε με και για τους πελάτες μας, με την πεποίθηση ότι η ικανοποίησή τους εξαρτάται από την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες τους με ποιότητα και συνέπεια.

Με προσωπικό που γνωρίζει το φωτισμό και την ηλεκτρολογία, σχεδιάζουμε και συμβουλεύουμε τον πελάτη για οποιοδήποτε θέμα τεχνογνωσίας.

Στην skd Σιδηρόπουλος προσφέρουμε εμπόριο με ποιότητα, υψηλές προδιαγραφές και σεβασμό στο περιβάλλον.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ TUV AUSTRIA

Kαθ’ όλη τη λειτουργία της skd Σιδηρόπουλος, εφαρμόζεται ειδικό λογισμικό διαχείρισης κατά τα πρότυπα του EN ISO 9001:2008 ώστε να γίνεται συνεχής έλεγχος της γενικής λειτουργίας της επιχείρησης, και να τηρείται η πιστότητα στους Αρχικούς Τύπους Ελέγχου.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.